Hvorfor indrette til salg

Derfor tjener du faktisk penge på at indrette før salg

Salgsklar bolig: Køberen skal se sig selv i dit hus

Din køber kan let blive distraheret af den måde, du og din familie har levet i huset. Det, der er hyggeligt og stemningsfuldt for dig, kan få din køber til at stå af. 

Din køber skal kunne se sig selv bo i netop dit hus. Derfor skal din salgsklare bolig være indrettet på en måde, der giver plads til, at din køber kan føle sig hjemme med det samme – uden at føle sig som en gæst i dit hjem. 

 

Gør din bolig klar til fremvisning og salg

I det øjeblik mulige købere ser på din bolig, skal de føle sig tiltrukket af den. Fotos i salgsmaterialet skal drage købere hen til åbent hus, og fremvisningen skal bekræfte deres første gode fornemmelse af en indbydende atmosfære. 

Derfor er det så vigtigt, at dine salgsfotos har det helt rigtige udtryk, og at den rare følelse fortsætter i hele huset.

Jeg hjælper dig med indretningen, før fotografen kommer forbi. Så er du allerede langt foran i konkurrencen om købernes gunst.

 

 

 

 

Home staging – boligstyling – salgsoptimering

Kært barn har mange navne, og indretning til salg stormer frem. Fordi det kan betale sig.

I USA kalder de det home staging, og fænomenet er meget udbredt dér. Statistikker viser tydeligt, at huse, der bliver indrettet til salg, sælger hurtigere og for flere penge.  

Vil du også sælge hurtigere og for flere penge? Så kontakt mig for en uforpligtende snak.