Referencer og anbefalinger

Referencer og anbefalinger

 

Mit hus var til salg i et år, men efter Karinas indretning blev det solgt på en måned

Jeg fandt ud af, at det er virkelig svært at få solgt et hus, der stod helt tomt. Det endte med at stå til salg i 1 år hos den første mægler. Vores anden mægler satte os derfor hurtigt i forbindelse med tre indretningsarkitekter. Vi valgte Karina, da vi sammen med mægleren blev enige om, at hun var den helt rette til opgaven. Karina stod helt selv for alting, så jeg havde som sådan ikke nogen forventninger. Men hendes øje for de rigtige detaljer og møbel-sammensætninger gav mig et virkelig positivt indtryk. Jeg ville gerne anbefale Karina til andre, da jeg igennem hele processen havde et godt samarbejde med hende - og så taler det hurtige salg efter kun en måned vist også for sig selv.

 

Jarl Söderman

 

Kan ikke sætte én finger på noget

Jeg havde aldrig gjort brug af en indretningsarkitekt før, så jeg ved ikke rigtig, hvad jeg forventede. Min advokat anbefalede Karina, så jeg overvejede ikke andre end Karina til jobbet - hvilket jeg idag er virkelig glad for. Den bolig, jeg skulle sælge, var et dødsbo og var næsten tom. Men Karina kom og piftede stedet op med en masse vaser mv. Stedet endte med at blive solgt efter 3 måneder. Efter salget stillede jeg bare Karinas ting udenfor, hvorefter hun selv hentede det, hvilket jo var ganske nemt for mig. Hun havde helt styr på indretningen, og umiddelbart kan jeg ikke sætte én finger på noget, jeg synes, hun burde have gjort anderledes eller bedre. Jeg vil absolut anbefale hende til andre.
 
 
Peter Wihlborg 
 

Huset blev mere værd efter indretningen 

Vi overtog en ejendom fra en anden mægler, der havde haft det på markedet i fire måneder. Vi anbefalede derfor sælgeren at bruge en indretningsarkitekt for at få nogle møbler ind i det ellers tomme hus og få taget nogle attraktive billeder. For vores sælger var det vigtigste, at det hele kunne ordnes hurtigt. Derfor valgte vi Karina frem for en anden, da hun kunne have det hele klar inden for en uge. Herefter blev der virkelig også sat skub i salget. Huset endte med at blive solgt inden for en måned til den pris, som sælger ønskede. Indretningen betød helt klart, at ejendommen pludselig var meget mere værd - og vi kunne jo se, at sælger aldrig havde haft så mange til fremvisning, som efter Karina var inde over. Indretningsarkitekter er virkelig en mangelvare, så det er skønt, når sådan en som Karina bare leverer en god og hurtig service. 

 

Home i Holte

Stilen appellerede til køberne 

Som ejendomsmægler kan jeg helt klart mærke en forskel, når jeg skal sælge et hus, der har været indrettet i forhold til et, der stod tomt. Derfor er det helt essentielt at skulle hive fat i en indretningsarkitekt, hvis man vil se resultater med en tom bolig. Jeg har oplevet én gang, hvor Karina kom og indrettede et hus for en kunde. Jeg synes, det 2/4 fungerede utrolig godt, da hun fandt møbler, der passede præcis til boligen. Det er enormt vigtigt, at man formår at afspejle boligens stil i indretningen. Lige dét gjorde Karina rigtigt godt - og så lagde jeg mærke til, at indretningen appellerede til den type kunder, der i sidste ende købte huset. Det er jo klart, at når man som kunde kan se sig selv i møblerne, så kan man nemmere forestille sig et liv i en ny bolig.
 
 
Ejendomsmægler Peter Pabst Karlson fra Jesper Nielsen i Holte 
 

Skabte fornyet interesse for boligen

Vi skulle af med et dødsbo i familien, og det var ret svært at komme af med. Jeg tror, det havde været til salg i tre måneders tid, hvor der kun var nogle få ude at kigge på det i starten, da det stadig var en ‘nyhed’. Nu var det også en meget gammeldags indretning, så det blev mere og mere klart for os, at det skulle indrettes helt på ny. 1/4 Vi fik et tilbud fra to indretningsarkitekter, men endte med at vælge Karina, fordi hun helt klart virkede til at have mest styr på det, og så virkede det andet tilbud som noget, jeg måske selv kunne gøre. Karina tænkte heller ikke kun i, hvordan rummet skulle opleves at være i, men også i hvordan billederne til mægleren skulle tages. Det kunne vi se gav pote, fordi der endte med at komme en del ud for at se boligen efterfølgende, og så fik vi det solgt ca. to en halv måned efter Karina havde været inde over. Jeg vil helt klart anbefalde Karina til andre, da hun er grundig og går op i de små detaljer. Og så er hun i øvrigt super hyggelig at være sammen med og nede på jorden.  

 

Ilse Jordhøj 

 

Efter indretning blev sommerhuset solgt med det samme

Vores primære salgsområde er sommerhuse, der kan have en lidt længere liggetid end helårsboliger i de store byer. Det var også tilfældet med det hus, hvor Karina hjælp os med et hurtigere salg. Huset fejlede ikke noget, men var fra 1980’erne og holdt i lidt kedeligt i brune og grønne farver. Karina foreslog, at vi fik malet huset inde og ude. Vi fandt en maler, hvorefter hun selv stod for kontakt til maleren og fik arbejdet udført. Karina foreslog en rigtig beach-house stemning, da huset ligger i første række til vandet og indrettede også huset, så det virkelig fik en make-over. Nogle sommerhuse kan fremstå lidt gammeldags, men hun fik brudt ‘generationskløften’, så det endte med at fremstå lyst og moderne. Huset blev solgt med det samme, hvilket vi helt klart ser som Karinas fortjeneste. De nye billeder på nettet tiltrak nye og flere kunder, så vi vil helt klart anbefale Karina til andre, der kæmper med at komme af med deres sommerhus.
 
 
Med venlig hilsen EDC Kim Olsen Lumsaas-Odden

 

Indret til salg sørgede for det hele

Vi vil gerne give Karina (Indrettilsalg) vores bedste anbefalinger. Vi ønskede at gøre vort store hus i Espergærde salgsklar, da en ejendomsmægler syntes det ville være en god ide med en gennemgang og rokeren rundt. Han anbefalede Karina, og efter en kort telefonsamtale aftalte vi besøg hos os og fik en meget kvalificeret gennemgang af godt og skidt og forslag til ændringer. Alt vi selv kunne gøre: Flytte rundt på ting, hvad der skulle pakkes væk ved fremvisning og fotografering.

 
Huset (vi) manglede tydeligvis nogle tekstiler, fx tæpper, gardiner og puder, hvilket vi havde hørt før.... fra andre besøgende. Det skulle så købes ind, og det var vi helt med på. Shopping er ikke vores stærke side - især ikke tidsmæssigt, så...
 
Karina gav os flere muligheder for samarbejdet og valget blev den fulde pakke, med indkøb og indretning til en fast pris, da vi ikke selv mente at kunne finde de ting, der skulle bruges. Så det overlod vi trygt til Karina, hvilket vi sandelig ikke har fortrudt. Vi fik et helt nyt hjem, og vi taler faktisk om ca 225 m2, der skulle redekoreres. Ud over det fik vi så inspirationen til at gøre mere i stand selv - godt hjulpet af Karina.
 
Efterfølgende har vi haft den valgte ejendomsmægler herude igen, og hun var virkelig forbavset over ændringerne og meget positiv. Igår havde vi så fotografen og han var meget positiv også.
 
Karina er knalddygtig og vi har anbefalet hende til andre og vi vil helt sikkert tage Karina med på råd, når vi har fået solgt og bygger et mindre hus. Hver eneste nyanskaffelse, som Karina har købt, skal med til det nye og det skal Karina også. 
 
 
Med venlig hilsen
Benthe og Johan Schmidt, Espergærde
 

Tillidsvækkende og professionel

"Vores møde med Karina var en fantastisk chance for at få sat gang i salg af vores hus, der længe havde stået stille. Huset virkede måske lidt forladt, da vi var flyttet derfra. Vi have ikke tidligere erfaring med en ”Husstylist”, så vi vidste ikke helt, hvad vi kunne forvente. Karina beskrev sine ideer for os og gennemgik forløbet. Hun havde en så tillidsvækkende og professionel tilgang, at vi overdrog hele ansvaret til hende inkl nøgler, så hun kunne få fri adgang. Hun stod også for kommunikationen med ejendomsmægler bla ifht. tidsplan.

På meget kort tid var hun klar, og vi kunne se det færdige resultat. Hun havde indrettet særlige scenarier rundt i huset i en meget lækker stil, med skønne detaljer som blomster og puder, der gjorde det hyggeligt. Hendes stil og sans for indretning var indbydende, let og moderne. Vi fik opdatere billederne hos ejendomsmæglerne, så interesserede købere kunne se flere muligheder med huset.

Omstændigheder gjorde, at vi valgte at leje huset ud før det nåede at blive solgt. Karina kom, med meget kort varsel, og fik tømt huset igen, så lejerne kunne flytte ind.

Karina arbejder selvstændigt og effektivt. Vi var trygge ved, at Karina kunne løfte opgaven og hun informerede os løbende om processen. Vi bad ydermere Karina om at hjælpe os med indretningen i vores nye hus, da vi holdt meget af hendes indretningsstil.

Vi vil klart anbefale hende til alle former for indretning, da hun besidder både en sjælden sikker indretningssans og kan arbejde effektivt og professionelt.”

 

Tina Sønneland, Vedbæk

 
 

Karina så huset med salg for øje

Vi skulle sætte min afdøde fars hus til salg - et hus han havde boet i siden huset blev bygget i 1969 - så det var også mit barndomshjem.
 
Jeg var godt klar over, at der var lidt for mange nips og at der generelt skulle ryddes op. 
 
Da Karina kom så hun huset udfra en professionel vinkel - nemlig med salg for øje. Både hvordan der kunne tages fotos til nettet og hvordan en evt. køber ville se huset. Jeg så blot min fars hus, og kunne ikke andet end at fjerne et par nips. Karina fik fjernet overflødige møbler og rykket rundt, men hele tiden uden at øve vold på husets sjæl. Det var helt fantastisk, jeg kunne slet ikke have gjort det selv.
 
Jeg nåede at rydde op på terrassen inden Karina kom - troede jeg. Men da Karina så terrassen, kom bl.a. de hvide plastikmøbler ud i skuret og hyggekroge blev etableret.
 
Jeg kan varmt anbefale Karina til indretningsopgaver. Hun er både behagelig og professionel, og kan fange husets sjæl.
 
 
Helene, Birkerød