Boligstyling salgsklar bolig: Se før og efter-indretning


Møblering af tomme private boligerHjemmekontor med designmøbler

I hjemmekontoret står det flotte skrivebord i midten af rummet og viser hvor stort rummet stadigvæk er, til trods for bordets placering.
Prisbelønnet arkitekttegnet hus i Holte. Nu med flotte møbler.

Møbleringen af det prisbelønnede hus fik igen huset til at virke levende og tilføjede en dejlig stemning til huset. 
Daybed detajle hvor roen sænkede sig.

Fordi købere skal kunne opleve huset på den bedst tænkelige måde.
Nordisk stil i dejlig villa på Nordkrog i Hellerup.

Til salg netop nu hos home Charlottenlund/Klampenborg.
Grå som udgangspunkt

Udover at møblere boligen, rådgav jeg sælger i at male stuen denne flotte grå farve. Stuen blev sammen med møblerne meget behagelig at opholde sig i. Det er vigtigt, at købere føler sig godt tilpas, når de er i boligen.
Når man kan sidde i solen, så skal man også vise det.
Flotte farver skaber blikfang

De flotte stribede tumledyr fra Bobles er dragende for blikket med de flotte farver. Det er også nemt for købere, at kende forskel på værelserne, når farverne er forskellige.
Ja, det er det samme værelse.

Efter lyset blev lukket ind og der kom klare farver i indretningen vha. de farverige Bobles dyr, kan køber nu huske det fine børneværelse. 
Lidt, men godt.

Der skal ikke altid så meget til, at gøre den store forskel. Fra at ligne et forladt bad, er det nu indbydende.
Ro på soveværelset og tankerne.

I forhold til salg, præsenterer soveværelset sig langt mere indbydende end før, hvor reol og skrivebord henledte tankerne på arbejde. Sengen blev flyttet op ad den lange væg og redt med sengetæpper og puder i rolige grå farver. Alt i alt er der efter `Indret til salgs`møblering færre ting og soveværelset udstråler nu RO.
Fra proppet til lettet

Jeg indrettede det tomme rum i en let stil, så besøgende ved åbent hus nemt kunne bevæge sig gennem rummet og ud i haven. Det skønne rum med fløjdøre ud til haven indrettede jeg som kontor. 

Tidligere stod der en stor himmelseng, der sammen med reoler fyldte hele rummet. Den skrå placering af skrivebordet giver mulighed for, at man kan kaste et blik ind i stuen, men samtidig nyde udsigten til haven.

 


Møblering af projektboligerKim Utzons hus med unik kunst

I projektboligen tegnet af Kim Utzon, understreges møbleringen af den unikke kunst. Stilen i kunsten går igen i farverne i møbleringen.
Projektbolig klar til indflytning

Projektboligen "Town house" blev indflytningsklar med kontor i toppen af huset. Nu kan købere sætte sig og nyde udsigten til skoven.
Stuen i projektboligen.

Projektboligen blev hyggelig og imødekommende efter møbleringen. De mørkere farver, gav modvægt til det meget lyse hus.
Projektbolig. Nu med stemning.

Projektboligen blev hyggelig og imødekommende efter møbleringen. De mørkere farver, gav modvægt til det meget lyse hus.


Salgsklargøring af beboede boligerSe børneværelset. Klar til fotografering.

I Klampenborg hjalp "Indret til salg" en familie med at gøre boligen salgsklar. Ved at reducere legetøjet kraftigt, oplevede man rummet langt større.
Det blev en neutral teenager

Teenageværelser lever ofte deres eget liv. Fanplakater er et typisk indslag på teenageværelser, men gør sig ikke godt i salgsøjemed. Der lå mange småting ved siden af sengen og virkede rodet. Sengen fyldte meget, da den var slået ud som dobbeltseng. Det tog mere plads end nødvendigt i værelset. Der lå og hang meget tøj overalt. Det samlede indtryk af værelset var rodet og ikke indbydende.
Jeg indrettede soveværelset så det blev gjort aldersneutralt. Købere uden teenagere fik mulighed for at forestille sig rummet som deres soveværelse. Nu fremstod rummet ryddet og mere roligt.